Teams

BVG heeft meer dan 400 leden verspreid over verschillende soorten teams. Onze competitie spelende teams zijn zowel in de regio als landelijk actief. Onze trainingsteams zijn er voor de jongste jeugd tot en met volwassenen. We hebben ook een G-team voor iedereen met een (verstandelijke) beperking.

Ben je jonger dan 12 jaar?

We hebben veel verschillende opties om te komen basketballen. Voor zowel jongens, meiden en gemengd. Je kan terecht op verschillende dagen, tijden en locaties. Je kan ook kiezen tussen eerst alleen trainen, oefenwedstrijden spelen of echt competitiewedstrijden spelen. Wil je meer weten wat voor jou mogelijk is? Neem dan contact met ons op en we zoeken een leuke groep voor je uit!

Ben je tussen de 11 en 22 jaar?

Dan kan je mee doen in een echt competitieteam. We hebben voor alle leeftijden teams voor zowel jongens als meiden. Er zijn teams die in de regio spelen maar ook teams die landelijk spelen. Er zit verschil in het niveau en de insteek. Wil je weten welk team goed bij jou zou passen neem dan contact met ons op om te kijken welk team het beste past!

Ben je ouder dan 21 jaar?

Er zijn heren en dames teams die op verschillende niveaus spelen in de regio of landelijk. Er zijn ook recreantenteams die alleen trainen en geen wedstrijden spelen. Wil je een keer bij een team komen meedoen? Neem dan contact met ons op.

Wil je bij het G-team meedoen?

We zouden het super leuk vinden als je een keer bij ons wil komen meedoen! Je kan een afspraak maken om langs te komen.